Kayısı Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1paket kuru kayısı, 1paket kaymak, 150gr dövülmüş ceviz, 1badak şeker, 2bardak su




HAZIRLANIŞI

Kayısıyı akşamdan ıslatınız. Sonra bu kayısıları 2 bardak su ve şekerle kaynatınız.(arzuya göre daha fazla da koyabilirsiniz) Kaynayınca kayısıları alıp yarın ve içlerine kaymak sürünüz. Ceviz serperek servis edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Kayısı Tatlısı tarifi, Kayısı Tatlısı nasıl hazırlanır, Kayısı Tatlısı nasıl yapılır, Kayısı Tatlısı yemek tarifi, Kayısı Tatlısı yapılışı