Kayısı Tatlısı
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1paket kuru kayısı, 1paket kaymak, 150gr dövülmüş ceviz, 1badak şeker, 2bardak su
HAZIRLANIŞI
Kayısıyı akşamdan ıslatınız. Sonra bu kayısıları 2 bardak su ve şekerle kaynatınız.(arzuya göre daha fazla da koyabilirsiniz) Kaynayınca kayısıları alıp yarın ve içlerine kaymak sürünüz. Ceviz serperek servis edebilirsiniz.
Anahtar Kelimeler: Kayısı Tatlısı tarifi, Kayısı Tatlısı nasıl hazırlanır, Kayısı Tatlısı nasıl yapılır, Kayısı Tatlısı yemek tarifi, Kayısı Tatlısı yapılışı