Donmuş Börek
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
3adet yufka, 2adet yumurta, 2adet haşlanmış patates, 100gr margarin, 1çay bardağı süt, 100gr rendelenmiş kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI
Patatesi püre yapın. İçine yumurta, süt, peynir ve margarin eritip katın. Harç haline gelsin. Yufkayı serip malzemeden dökün. Yufkayla kapatın. İkinci katı da atarak yufkaları rulo halinde sarın. Buzluğa koyun. Pişireceğiniz vakit dilimleyerek yağda kızartın.
Anahtar Kelimeler: Donmuş Börek tarifi, Donmuş Börek nasıl hazırlanır, Donmuş Börek nasıl yapılır, Donmuş Börek yemek tarifi, Donmuş Börek yapılışı