Gulâş Çorba
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
½ kuşbaşı et, 1adet domates, 1adet soğan, 2diş sarımsak, 1fincan un, ½ çay bardağı kırmızı şarap, karabiber, tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tencere içinde etleri kavurun, diğer yanda domatesi rendeleyin, soğanı büyük parçalar halinde bölün. Kavurduğunuz eti tencereden alıp ayırın. O yağa önce un katılır pembeleşince et, domates, soğan, sarımsak ve baharatı katıp bir miktar pişirin. Kırmızı şarap ve suyu ekleyip kaynatın.
Anahtar Kelimeler: Gulâş Çorba tarifi, Gulâş Çorba nasıl hazırlanır, Gulâş Çorba nasıl yapılır, Gulâş Çorba yemek tarifi, Gulâş Çorba yapılışı