Gulâş Çorba

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

½ kuşbaşı et, 1adet domates, 1adet soğan, 2diş sarımsak, 1fincan un, ½ çay bardağı kırmızı şarap, karabiber, tuz




HAZIRLANIŞI

Bir tencere içinde etleri kavurun, diğer yanda domatesi rendeleyin, soğanı büyük parçalar halinde bölün. Kavurduğunuz eti tencereden alıp ayırın. O yağa önce un katılır pembeleşince et, domates, soğan, sarımsak ve baharatı katıp bir miktar pişirin. Kırmızı şarap ve suyu ekleyip kaynatın.

Anahtar Kelimeler: Gulâş Çorba tarifi, Gulâş Çorba nasıl hazırlanır, Gulâş Çorba nasıl yapılır, Gulâş Çorba yemek tarifi, Gulâş Çorba yapılışı