Zeytinyağlı Havuç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1çay bardağı zeytinyağı, 1kg havuç, 3adet soğan, 7diş sarımsak, 2adet kesme şeker, 2bardak su, 2kaşık pirinç, et suyu (tablet), tuz




HAZIRLANIŞI

2bardak suda tableti eritin kaynasın. Havuçları yuvarlak doğrayın. Soğanı doğrayın. Sarımsakları 2’ye bölün. Sebzeleri payrex kaba koyun. Tuzu şekeri ve et suyunu ilave edin. Pirincini de katıp yumuşayana kadar pişiriniz.

Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Havuç tarifi, Zeytinyağlı Havuç nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Havuç nasıl yapılır, Zeytinyağlı Havuç yemek tarifi, Zeytinyağlı Havuç yapılışı