Tarte Av Fromage
ZORLUK DERECESİ: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Fransız Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
200gr margarin, 7fincan un, 5adet yumurta, 2kaşık süt, 200gr kaşar peyniri, 200gr çiğ krema, 150gr jambon
HAZIRLANIŞI
1yumurta, erimiş margarin, süt ve undan hamur hazırlayın. Kek kalıbına alıp fırında pişirin.
4yumurtayı çırpın. İçine rendelenmiş peynir, ince doğranmış jambon ve çiğ kremanın yarısını katıp harç yapın.
Pişen hamurun üzerine önce harcı dökün sonra da kalan kremayı ilave edin. Orta ısıda üstü kızarana kadar pişiriniz. Soğuyunca servis ediniz.
Anahtar Kelimeler: Tarte Av Fromage tarifi, Tarte Av Fromage nasıl hazırlanır, Tarte Av Fromage nasıl yapılır, Tarte Av Fromage yemek tarifi, Tarte Av Fromage yapılışı