Mantarlı Börek
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
3adet yufka, 4 adet yumurta, 1paket mantar, ½ kg yoğurt, 1çay bardağı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Mantarları yıkayınız ve büyük parçalar halinde doğrayınız. Yumurta ve yoğurdu ayrı bir kap içinde çırpınız. Tepsiyi yağlayıp üzerine yufkaları oluk oluk diziniz. Üzerine mantarları ve de karışımı katınız. Malzeme olukların aralarına da gelmelidir. Orta ısıda fırında kızartınız.
Anahtar Kelimeler: Mantarlı Börek tarifi, Mantarlı Börek nasıl hazırlanır, Mantarlı Börek nasıl yapılır, Mantarlı Börek yemek tarifi, Mantarlı Börek yapılışı