Pişi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 su bardağı un, 2adet yumurta, 125gr margarin, 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, tuz




HAZIRLANIŞI

Unun ortasını açınız. İçine yumurta, margarin, yoğurt, karbonat ve tuz katıp yumuşak bir hamur yapınız. Hamurunuza ince silindir şekli vererek (parmak inceliğinde) 10cm aralıkla kesiniz. Kestiğiniz hamurları, yağda kızarttıktan sonra servise sunabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Pişi tarifi, Pişi nasıl hazırlanır, Pişi nasıl yapılır, Pişi yemek tarifi, Pişi yapılışı