Kanarya Kebabı
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
½ kg kuşbaşı, 2adet soğan, 3adet yumurta, 125gr margarin, 1kaşık salça, tuz
HAZIRLANIŞI
Etleri, yıkayın. Tencerede kavurun. Soğan ve salçasını katınız. Biraz da su katıp pişirmeye bırakınız. Yumurtaları omlet yapın. Omleti kişi başına ayrı ayrı yapın. Omlet içine eti koyup rulo şeklinde sarın. Yanına patates kızartması ya da garnitürle servis yapınız
Anahtar Kelimeler: Kanarya Kebabı tarifi, Kanarya Kebabı nasıl hazırlanır, Kanarya Kebabı nasıl yapılır, Kanarya Kebabı yemek tarifi, Kanarya Kebabı yapılışı