Jöleli Pasta
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Avusturya Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1adet yumurta sarısı, 140gr margarin, 250gr un, 70gr pudra şekeri, 1paket vanilya,1paket kremşanti, süt, jöle, meyve
HAZIRLANIŞI
Oda sıcaklığında yumuşayan margarine yumurta, pudra şekeri, vanilya ve un katıp elinizle yoğurunuz. Karışımı yağlanmış kek kalıbına alınız. 160 derecelik hafif pembeleştirin. Soğuyunca üstüne kremşanti yayınız. İstediğiniz meyveleri üstüne dizerek en sona jölesini sürünüz. İşlem bitince buzdolabında bir miktar bekletip soğuk servis ediniz.
Anahtar Kelimeler: Jöleli Pasta tarifi, Jöleli Pasta nasıl hazırlanır, Jöleli Pasta nasıl yapılır, Jöleli Pasta yemek tarifi, Jöleli Pasta yapılışı