Palamut Balığı Köftesi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet palamut balığı, 1adet yumurta, 1adet soğan, 1adet limon, 1dilim ekmek içi, 1tutam çam fıstığı ve kuş üzümü, 1bardak zeytinyağı, 1demet maydanoz, 2kaşık galeta unu, tuz, tarçın, karabiber




HAZIRLANIŞI

Balığı yıkayıp haşlayınız. Esmer eti, kılçıkları ayıklayın. Beyaz eti bir tepsiye alın rendelenmiş soğan, ekmek içi, yumurta karabiber, üzüm, fıstık, tarçın ve maydanozdan katıp yoğurun. İnce köfteler hazırlayıp galeta ununa bulayarak kızgın yağda kızartın. Servis tabağının kenarlarına kalan maydanozu ve limon dilimlerini dizerek ortasına da balık köftelerini koyarak yemeğinizi hazırlamış olacaksınız.

Anahtar Kelimeler: Palamut Balığı Köftesi tarifi, Palamut Balığı Köftesi nasıl hazırlanır, Palamut Balığı Köftesi nasıl yapılır, Palamut Balığı Köftesi yemek tarifi, Palamut Balığı Köftesi yapılışı