Bira Salçalı Biftek
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
600gr biftek, 6adet soğan, 1şişe bira, un, 1kaşık salça, margarin, 4 çay bardağı su
HAZIRLANIŞI
Biftekleri margarinde 2dk kadar kızartıp ayrı bir tencereye koyunuz. Başka bir tavaya bir kaşık margarin koyup doğradığınız soğanı 3-4dk kavurunuz. (Piyaz soğanı gibi doğrayınız) Üzerine 1kaşık salçayı sulandırarak dökünüz. Bunları bifteklerin üzerine boşaltınız. Şişe birayı ayrı bir kapta 1kaşık un, tuz ve 4 çay bardağı su ile karıştırarak yine bifteğin üzerine dökünüz. Salçalı bifteği 2 saat kadar kısık ateşte pişirdikten sonra yemeğiniz servise hazır olacaktır.
Anahtar Kelimeler: Bira Salçalı Biftek tarifi, Bira Salçalı Biftek nasıl hazırlanır, Bira Salçalı Biftek nasıl yapılır, Bira Salçalı Biftek yemek tarifi, Bira Salçalı Biftek yapılışı