Yalancı Kanolani

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1/3 margarin, ½ kıyma, ½ sıvıyağ, 1adet soğan, 6adet domates, 3adet yufka, 1paket mantar, 250gr kaşar peyniri, tuz, karabiber




HAZIRLANIŞI

Yufkaları 4’e bölüp bir kenara ayırınız. Soğanı, mantar (isteğiniz kadar olsun), kıyma, tuz, karabiberiyle tavada pişiriniz. Rendelediğiniz domatesi de yağ ile karıştırıp ayrı bir kâsede tutunuz.
Ayırdığınız yufkaların aralarına malzemeyi kat kat döküp en üstüne yağlı domates sosunu dökünüz. Ardından ise rendelenmiş kaşar peynirini dökünüz. Servise hazırdır.

Anahtar Kelimeler: Yalancı Kanolani tarifi, Yalancı Kanolani nasıl hazırlanır, Yalancı Kanolani nasıl yapılır, Yalancı Kanolani yemek tarifi, Yalancı Kanolani yapılışı