Fırında Levrek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

Kişi başına levrek, 1adet domates rendesi, 3-4 adet defne yaprağı, 1 bardak beyaz şarap, süt, tereyağı, tuz ve karabiber




HAZIRLANIŞI

Levrekleri sütle ıslatıp payrex bir kaba diziniz. Üzerlerine tere yağ, domates rendesi sürünüz. Karabiber, tuz serpiniz ve defneyapraklarını dizip 1 bardak beyaz şarap döktükten sonra fırında pişiriniz.

Anahtar Kelimeler: Fırında Levrek tarifi, Fırında Levrek nasıl hazırlanır, Fırında Levrek nasıl yapılır, Fırında Levrek yemek tarifi, Fırında Levrek yapılışı