Tavşan Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet besili tavşan
4-5adet domates
3adet soğan
3adet patates
4-5 adet yeşil biber
tuz
alabildiğince sirke ya da kırmızı şarap




HAZIRLANIŞI

Önce tavşan yıkanır ve bir tencere içine konulur. Üstünü örtene kadar sirke ya da kırmızı şarapta en az bir gün bekletilir.
Çıkartıldığında hafifçe bir kızartılır, parçalarına ayrılır. Tencereye az suyla, kalınca doğranmış domates, soğan, patates ve biberle birlikte koyulur. Üstüne bol tuz ekleyip,iyice haşlanır. Et yumuşayınca servise hazır olacaktır.

Anahtar Kelimeler: Tavşan Yahnisi tarifi, Tavşan Yahnisi nasıl hazırlanır, Tavşan Yahnisi nasıl yapılır, Tavşan Yahnisi yemek tarifi, Tavşan Yahnisi yapılışı