Pasta

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3adet kağıt helva, 300gr. Sade tahin helvası, 125gr. Margarin, 3 kaşık kakao, 1 kaşık neskafe




HAZIRLANIŞI

Tahin helvasını, margarini, kakao ve neskafeyi kısık ateşte eritiniz. 1kat kağıt helva üzerine, malzemeden döküp diğer bir kağıt helva ile kapatınız. Tekrar bir kat yaptıktan sonra da en üste kalan malzemeyi ilave ediniz ve kenarlarını düzeltiniz. Ardından buzdolabına koyunuz. Ertesi gününe servise hazır olacaktır

Anahtar Kelimeler: Pasta tarifi, Pasta nasıl hazırlanır, Pasta nasıl yapılır, Pasta yemek tarifi, Pasta yapılışı