Frambuazlı Armut Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5 armut
yarım kg toz şeker
200 gr frambuaz
3-4 adet karanfıl




HAZIRLANIŞI

Armutları soyup, çekirdeklerini çıkartıp bir fırın tepsisine dizin. Toz şekerin yarısı ve karanfil taneleriyle beraber fırına koyun. Orta hararetteki fırında yarım saat kadar bekletin. Frambuazı püre haline getirip, kalan şekerle karıştırın. Bu karışımı pişmiş armutların ortasındaki boşluklara doldurun. Tekrar fırına sürüp 5 dakika kadar daha pişirin. Soğutup, servis yapın.
AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Frambuazlı Armut Tatlısı tarifi, Frambuazlı Armut Tatlısı nasıl hazırlanır, Frambuazlı Armut Tatlısı nasıl yapılır, Frambuazlı Armut Tatlısı yemek tarifi, Frambuazlı Armut Tatlısı yapılışı