Fırında Kremalı Hindi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 4

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 hindi budu, 1paket çiğ krema(creme fresh) 1kutu mısır, 1kutu konserve mantar, 1adet soğan, 1kase rendelenmiş kaşar peyniri, ½ çay kaşığı tuz, az karabiber




HAZIRLANIŞI

Hindi budunu; içine soğan, tuz ve karabiber koyduğunuz bir tencerede (düdüklü tencerede olabilir) et iyice yumuşayıncaya kadar haşlayınız. Piştikten sonra ise tencereden alıp ılınmaya bırakınız. Her bir parçası parmak kalınlığında olacak şekilde hindiyi didikleyiniz.
Derin bir kabın içinde krema ile yoğurup mısır, mantar ve kaşar peynirinin bir kısmını ilave ediniz. Karışımı ısıya dayanıklı bir kaba boşaltınız üzerini düzeltip kalan kaşar peynirini de serpeleyiniz. 170 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişiriniz. Sıcak olarak servis yapınız.

Anahtar Kelimeler: Fırında Kremalı Hindi tarifi, Fırında Kremalı Hindi nasıl hazırlanır, Fırında Kremalı Hindi nasıl yapılır, Fırında Kremalı Hindi yemek tarifi, Fırında Kremalı Hindi yapılışı