CHEESECAKE (Pişirmeden)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Fransız Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1,5 paket kakaolu bisküvi,100gr margarin,2 paket labne peyniri,1 su bardağı süzme yoğurt,1 paket toz kremşanti,1 su bardağı süt, ahududu reçeli




HAZIRLANIŞI

Margarini eritip ılıtınız. Bisküvileri iyice ezip erittiğiniz margarini ekleyin ve karıştırınız. Karışımı, kelepçeli kalıbın tabanına elinizle bastırarak yayınız. Buzlukta 15dk bekletilecek.
Kremşantiyi 1 bardak süt ile çırpıp onu da buzlukta 15dk bekletiniz. Labne peynir ve yoğurdu ayrı yerde çırpıp buzdolabında 10dk bekletiniz. Sonra kremşantiyi ekleyip iyice çırpınız. Bunları, bisküvili tabanın üzerine yayıp donuncaya kadar dolapta bekletiniz. Dolaptan çıkarttığınızda ise üzerine ahududu reçeli sürerek servis yapınız.

Anahtar Kelimeler: CHEESECAKE (Pişirmeden) tarifi, CHEESECAKE (Pişirmeden) nasıl hazırlanır, CHEESECAKE (Pişirmeden) nasıl yapılır, CHEESECAKE (Pişirmeden) yemek tarifi, CHEESECAKE (Pişirmeden) yapılışı