Levrek Güveç
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1adet levrek fileto, 2adet domates, 1adet çarliston biber, 1adet limon, 1tutam maydanoz, 2adet defne yaprağı, su, tuz
HAZIRLANIŞI
Sebzeleri doğrayarak güveç içine alın. Üzerine fileto balığı serin. Limonu dilimlere ayırıp balığın üzerine yerleştirin. Kenarlarına defne yaprağını koyun. Tuzunu, suyunu ayarlayın 180derecede 30dk pişirin. Servise sunarken maydanoz serpin.
Anahtar Kelimeler: Levrek Güveç tarifi, Levrek Güveç nasıl hazırlanır, Levrek Güveç nasıl yapılır, Levrek Güveç yemek tarifi, Levrek Güveç yapılışı