Çingene Yahnisi
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg kemikli kuzu eti, 15adet arpacık soğan, 2adet havuç, 1adet yeşilbiber, 5adet patates, 6adet mantar, 1kaşık salça, 3kaşık margarin, 1bardak sıcak su, tuz
HAZIRLANIŞI
Hazırlanışı Eti parçalara ayırın. Bir tencere içinde iyice kavurun. Kıvamı gelince yağı katın erisin ve ayıkladığınız soğanları ekleyin. Soğanlar da kavrulunca su katıp pişmeye bırakın. Etler yumuşayınca kalan bütün sebzeleri doğrayıp tencereye katın. Salçayı karıştırın. En sona biraz daha su katarak kaynamaya bırakın. Sebzeler yumuşasın.
Anahtar Kelimeler: Çingene Yahnisi tarifi, Çingene Yahnisi nasıl hazırlanır, Çingene Yahnisi nasıl yapılır, Çingene Yahnisi yemek tarifi, Çingene Yahnisi yapılışı