İç Pilav
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1bardak pirinç, 1adet soğan, 1kaşık dolmalık fıstık, 1kaşık kuş üzümü, 1kaşık sıvıyağ, 50gr margarin, 1,5bardak sıcak su, 1tatlı kaşığı yenibahar, tuz
HAZIRLANIŞI
Pirinci ıslayın, soğanı doğrayın. Bir tencere içinde yağı eritin ve soğanı kavurun. Süzdüğünüz pirinci katıp kavurun. Suyunu katarak kısık ateşte pişmeye bırakın. Küçük bir tava içinde 1kaşık sıvıyağı kızdırın fıstık ve üzümü kavurun. Demlenmiş pilavla karıştırıp servise sunun.
Anahtar Kelimeler: İç Pilav tarifi, İç Pilav nasıl hazırlanır, İç Pilav nasıl yapılır, İç Pilav yemek tarifi, İç Pilav yapılışı