Bezelyeli Mantı Makarna

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: İtalyan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1paket mantı makarna, 1bardak haşlanmış bezelye, 3kaşık tane mısır, 1adet domates, 1tutam dereotu, 2kaşık sıvıyağ, tuz, su




HAZIRLANIŞI

Makarnayı usulüne göre haşlayın, fazla suyunu süzün. Domatesi minik doğrayın, mısırı haşlayın, dereotunu kıyın. Yağı kızdırın, domatesi sos edin, ardından tüm malzemeyi makarnaya katıp iyice karıştırın. Servise hazırdır.

Anahtar Kelimeler: Bezelyeli Mantı Makarna tarifi, Bezelyeli Mantı Makarna nasıl hazırlanır, Bezelyeli Mantı Makarna nasıl yapılır, Bezelyeli Mantı Makarna yemek tarifi, Bezelyeli Mantı Makarna yapılışı