Un Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

8bardak et suyu, 4kaşık un, 2adet yumurta, 1adet limon, tuz, kırmızıbiber, yağ, 1kaşık salça




HAZIRLANIŞI

Et suyunu hazırlayın. Un, yumurta, limon suyu ve tuzu çırpın, bir tencere içine alın, üzerine et suyunu dökün. Karıştıra karıştıra kaynayana kadar pişirin. Kıvamı gelince altını kapatın. Bir tava içinde yağı kızdırın, salçayı karıştırın, kırmızıbiberi de serpip çorbaya ekleyin ve servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Un Çorbası tarifi, Un Çorbası nasıl hazırlanır, Un Çorbası nasıl yapılır, Un Çorbası yemek tarifi, Un Çorbası yapılışı