Çöp Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg et(kuşbaşından irice olmalı), 5adet patlıcan, 1adet soğan, 4adet domates, 4adet yeşilbiber, 1kaşık margarin, 1kaşık salça, tuz-karabiber




HAZIRLANIŞI

Soğanın kabuğunu soyun, yağı eritin, eti bütün soğanla beraber kavurun. Salçayı ekleyin. Baharatını serpin, bir miktar su katarak etleri pişirin. Patlıcanları bütün soyun, uzunlamasına ikiye bölün ardından irice doğrayın. Biberleri de uzunlamasına ayırın. Hepsinden birerleş sırayla şişlere dizin. Birer de domates saplayarak tepsi üzerine dizin. Etin suyunu bunların üzerine gezdirin 160derecede domatesler yumuşayana kadar pişirin.

Anahtar Kelimeler: Çöp Kebabı tarifi, Çöp Kebabı nasıl hazırlanır, Çöp Kebabı nasıl yapılır, Çöp Kebabı yemek tarifi, Çöp Kebabı yapılışı