Torbada Tavuk Eti

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet tavuk göğsü, 4adet patates, 6adet arpacık soğan, 3adet çarliston biber, 3adet domates, 1adet patlıcan, 1kaşık domates salçası, 1tatlı kaşığı kırmızıbiber, karabiber, yenibahar, 2kaşık sıvıyağ, tuz




HAZIRLANIŞI

Yağ, salça ve baharatı karıştırın. Tüm sebzeleri doğrayın. Tavuk etlerini yıkayıp kurulayın, baharatlı karışıma bulayarak torba içine alın. Diğer sebzeleri de koyun, torbanın ağzını kapatarak fırında 170derecede 1saat kadar (kızarana kadar) pişirin.

Anahtar Kelimeler: Torbada Tavuk Eti tarifi, Torbada Tavuk Eti nasıl hazırlanır, Torbada Tavuk Eti nasıl yapılır, Torbada Tavuk Eti yemek tarifi, Torbada Tavuk Eti yapılışı