Adana Kebabı
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg kıyma, 1kaşık biber salçası, tuz, kırmızıbiber, domates, biber, pide
HAZIRLANIŞI
Kıymayı salça, kırmızıbiber ve tuz ile yoğurun. Yoğururken elinizi ara sıra suya batırın. Etleri enli şişlere saplayıp elinizle hafif sıkın izi kalsın. Bunları da az harlı ateşte çevirerek pişirin. Domates ve biberlerden de ızgara yapın, önce pişen etleri pideye çekin ardından da ızgara sebzelerden ekleyin.
Anahtar Kelimeler: Adana Kebabı tarifi, Adana Kebabı nasıl hazırlanır, Adana Kebabı nasıl yapılır, Adana Kebabı yemek tarifi, Adana Kebabı yapılışı