Ciğer Kebabı(Antep)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg karaciğer, 200gr kuyruk, 2adet soğan, 1demet maydanoz, tuz, kırmızıbiber, sumak




HAZIRLANIŞI

Etleri minik minik doğrayın. İnce şişlere 5adet ciğer, 1adet kuyruk saplayın. Etleri tamamlayıp, harı geçmiş ateş üzerinde pişirin. Soğanları ince halkalar halinde doğrayın, kıyılmış maydanoz ve baharat ile karıştırarak piyaz hazırlayın. Ciğerleri bu piyazla beraber servis edin.

Anahtar Kelimeler: Ciğer Kebabı(Antep) tarifi, Ciğer Kebabı(Antep) nasıl hazırlanır, Ciğer Kebabı(Antep) nasıl yapılır, Ciğer Kebabı(Antep) yemek tarifi, Ciğer Kebabı(Antep) yapılışı