Kereviz Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet kereviz, 4adet havuç, 2adet patates, 3adet yeşil biber, 1adet limon, 1demet maydanoz, 5bardak et suyu, yağ, kırmızı biber, tuz




HAZIRLANIŞI

Et suyunu hazırlayın. Sebzelerin kabuklarını soyun ve doğrayın. Maydanozu kıyın. Doğradığınız bu sebzelerin hepsini bir tencere içine alarak üzerine et suyunu dökün. Tuzunu ayarlayın kaynasın. Pişen çorbayı robottan geçirin ki pütürlü olmasın, tekrar tencereye alın. Az yağ eritin ve biber serpin, çorbanın üzerine gezdirin. Limon sıkarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Kereviz Çorbası tarifi, Kereviz Çorbası nasıl hazırlanır, Kereviz Çorbası nasıl yapılır, Kereviz Çorbası yemek tarifi, Kereviz Çorbası yapılışı