Kremalı Çorba

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet kemiksiz tavuk göğsü, 5bardak tavuk suyu, 1bardak süt, 3kaşık un, 1kaşık krema, yağ, tuz




HAZIRLANIŞI

Tavuk etini haşlayın ve eti didin. Bir tencere içinde margarin eritin unu kavurun. Rengi dönünce tavuk suyunu ekleyin karıştırarak kaynatın. Süt ve kremayı karıştırın çorba koyulaşınca içine ilave edin. 5dk daha kaynattıktan sonra ocağı kapatın, tavuk etini içine karıştırarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Kremalı Çorba tarifi, Kremalı Çorba nasıl hazırlanır, Kremalı Çorba nasıl yapılır, Kremalı Çorba yemek tarifi, Kremalı Çorba yapılışı