Şafak Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

8bardak et suyu, 1bardak süt, 1adet yumurta sarısı, 2kaşık un, 2kaşık domates salçası, 2kaşık margarin, tuz




HAZIRLANIŞI

Et suyunu hazır edin. Bir tencere içinde margarini eritip unu kavurun rengi dönünce sulandırılmış salçayı ve et suyunu ilave edin. Kaynasın. Yumurta sarısı ile sütü çırpın, pişen çorbaya karıştırın. 5dk daha kaynattıktan sonra bekletmeden servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Şafak Çorbası tarifi, Şafak Çorbası nasıl hazırlanır, Şafak Çorbası nasıl yapılır, Şafak Çorbası yemek tarifi, Şafak Çorbası yapılışı