Düğün Çorbası
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
8bardak et suyu, 200gr haşlanmış parça et, 2adet yumurta, 3kaşık un, 2adet limon, 50gr margarin, tuz
HAZIRLANIŞI
Eti haşlayın ve kuşbaşı doğrayın. Suyunu bir tencereye alın; içine yumurta, un ve limon suyundan olma çırpılmış sosu dökün. Tuzunu da ayarlayarak karıştıra karıştıra pişirin. ayrı bir tavada yağı eritin, kuşbaşı etleri soteleyin ve pişen yemeğe ilave edin. Ilındığında servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Düğün Çorbası tarifi, Düğün Çorbası nasıl hazırlanır, Düğün Çorbası nasıl yapılır, Düğün Çorbası yemek tarifi, Düğün Çorbası yapılışı