Mantarlı Tavuk

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

250gr tavuk göğsü, 250gr mantar, 2adet domates, 1adet soğan, 3adet yeşilbiber, tuz, kırmızı pul biber, kekik, yağ




HAZIRLANIŞI

Tavuk etini kuşbaşı, mantarları irice doğrayın. Diğer sebzeleri de doğrayın. Tavuk etini önce yağ katmadan soteleyin, ardından da yağı katın. Eriyince mantarı ve biberi katın. Sotelendikten sonra domatesi ilave edin. Baharatı serpin, az su katarak kısık ateşte pişirin.

Anahtar Kelimeler: Mantarlı Tavuk tarifi, Mantarlı Tavuk nasıl hazırlanır, Mantarlı Tavuk nasıl yapılır, Mantarlı Tavuk yemek tarifi, Mantarlı Tavuk yapılışı