Ciğer Kavurması

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg karaciğer, 500gr akciğer, 3adet soğan, 3adet çarliston biber, yağ, tuz, karabiber, yenibahar




HAZIRLANIŞI

Ciğerleri kuşbaşı doğrayın, sebzeleri de doğrayın. Ciğerleri önce yağ katmadan kavurun, suyunu salıp çekince yağ katın. Eriyince soğan ve biberi ekleyin. Baharat serpin, kavrulunca ocaktan alıp servis edin.

Anahtar Kelimeler: Ciğer Kavurması tarifi, Ciğer Kavurması nasıl hazırlanır, Ciğer Kavurması nasıl yapılır, Ciğer Kavurması yemek tarifi, Ciğer Kavurması yapılışı