Zeytinyağlı Ispanak

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg ıspanak, 3adet havuç, 2adet soğan, 2adet patates, 1küp şeker, ½ bardak zeytinyağı, tuz




HAZIRLANIŞI

Ispanakları ayıklayıp ince doğrayın. Soğanları, havuç ve patatesleri de doğrayın. Bir tencere içinde yağı kızdırın soğanı kavurun. Soğan ölünce patates ve havucu ekleyin. Örseleyip ıspanak ile karıştırın. 2dk karıştırarak kavurun. Ardından şekeri, tuzu katın az su ile orta ısıda pişirin.

Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Ispanak tarifi, Zeytinyağlı Ispanak nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Ispanak nasıl yapılır, Zeytinyağlı Ispanak yemek tarifi, Zeytinyağlı Ispanak yapılışı