Mayonezli Havuç
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
4adet havuç1kaşık şeker, ½ bardak yoğurt, ½ bardak mayonez, 3kaşık sıvıyağ, tuz
HAZIRLANIŞI
Havuçları rende yapın, şeker ve yağ ile karıştırarak ocağa alın. Kısık ateşte örseleyin. Havuçlar yumuşayınca soğumaya bırakın. Havuç yağından 2kaşık ayırın. Soğuyan havucu yoğurt ve mayonez ile karıştırın, ayırdığınız yağı üzerine gezdirin.
Anahtar Kelimeler: Mayonezli Havuç tarifi, Mayonezli Havuç nasıl hazırlanır, Mayonezli Havuç nasıl yapılır, Mayonezli Havuç yemek tarifi, Mayonezli Havuç yapılışı