Cevizli Kabak

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4adet kabak, 1adet soğan, 1bardak dövülmüş ceviz, 1bardak yoğurt, 1bardak mayonez, zeytinyağı, tuz




HAZIRLANIŞI

Kabakları rendeleyin, suyunu iyice süzün. Soğanları çok ince doğrayarak az yağda sote edin, rende kabağı karıştırın. Yoğurt, mayonez ve cevizi çırpın bu karışımı kızarttığınız kabakların üzerine yedirin. Üzerine az zeytinyağı gezdirerek servis edin.

Anahtar Kelimeler: Cevizli Kabak tarifi, Cevizli Kabak nasıl hazırlanır, Cevizli Kabak nasıl yapılır, Cevizli Kabak yemek tarifi, Cevizli Kabak yapılışı