Karnabahar Kızartması

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet karnabahar, 1bardak un, 1şişe maden suyu, 1adet yumurta, tuz, karabiber, sıvıyağ




HAZIRLANIŞI

Karnabaharı parçalara ayırıp haşlayın, suyunu süzün. Maden suyunu un, yumurta, tuz ve karabiberle çırpın. Bu karışımı süzülen karnabaharla karıştırıp yağda kızartın.

Anahtar Kelimeler: Karnabahar Kızartması tarifi, Karnabahar Kızartması nasıl hazırlanır, Karnabahar Kızartması nasıl yapılır, Karnabahar Kızartması yemek tarifi, Karnabahar Kızartması yapılışı