Susamlı Tavuk Pane

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1/2 kg tavuk biftek
1 çay bardağı un
2 adet yumurta
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
1 çay bardağı susam
tuz
Kızartmak için 2 su bardağı sıvı yağ




HAZIRLANIŞI

Tavuklar ince uzun şeritler haline kesilir. Unun içine köri, tuz, karabiber karıştırılır. Biftekler önce una sonra çırpılmış yumurtaya, daha sonrada susama bulanıp kızgın sıvı yağda kızartılır.

AFİYET OLSUN !

ÖZLEM ÇEKMİŞ’e teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Susamlı Tavuk Pane tarifi, Susamlı Tavuk Pane nasıl hazırlanır, Susamlı Tavuk Pane nasıl yapılır, Susamlı Tavuk Pane yemek tarifi, Susamlı Tavuk Pane yapılışı