Pazı Cacığı
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
½ kg pazı
3 su bardağı yoğurt
4 diş sarımsak
½ çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı kırmızıbiber
HAZIRLANIŞI
Pazıları ayıklayın ve iyice yıkayın. Bir tencerede kapağı kapalı olarak kendi suyuyla 5 dakika kadar haşlayın. Sarmısakları dövün, tuzla beraber yoğurda ilave edin. Pazılar soğuyunca sarmısaklı yoğurt ile karıştırarak servis yapın.
AFİYET OLSUN !
Anahtar Kelimeler: Pazı Cacığı tarifi, Pazı Cacığı nasıl hazırlanır, Pazı Cacığı nasıl yapılır, Pazı Cacığı yemek tarifi, Pazı Cacığı yapılışı