Özel Soslu Tavuk
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2-4 kişilik
1 adet kabak
1 adet havuc
1 paket kremalı mantar corbasi
1 paket krema
2 parca tavuk bonfile
HAZIRLANIŞI
Kabağı ve havucu rendeleyip üzerine 1 paket mantar corbasını ve kremayı ekleyerek iyice karıştırın. Tavuk parcalarını bu karışım içine batırıp borcam içine yerleştirin. Kalan sosu da tavuklarin üzerine döküp 30-35 dakika 250 dereceli fırında pişirin.
Işıl Aydın Toker'e teşekkür ederiz.
AFİYET OLSUN !
Anahtar Kelimeler: Özel Soslu Tavuk tarifi, Özel Soslu Tavuk nasıl hazırlanır, Özel Soslu Tavuk nasıl yapılır, Özel Soslu Tavuk yemek tarifi, Özel Soslu Tavuk yapılışı