Özel Soslu Tavuk

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2-4 kişilik
1 adet kabak
1 adet havuc
1 paket kremalı mantar corbasi
1 paket krema
2 parca tavuk bonfile




HAZIRLANIŞI

Kabağı ve havucu rendeleyip üzerine 1 paket mantar corbasını ve kremayı ekleyerek iyice karıştırın. Tavuk parcalarını bu karışım içine batırıp borcam içine yerleştirin. Kalan sosu da tavuklarin üzerine döküp 30-35 dakika 250 dereceli fırında pişirin.

Işıl Aydın Toker'e teşekkür ederiz.

AFİYET OLSUN !

Anahtar Kelimeler: Özel Soslu Tavuk tarifi, Özel Soslu Tavuk nasıl hazırlanır, Özel Soslu Tavuk nasıl yapılır, Özel Soslu Tavuk yemek tarifi, Özel Soslu Tavuk yapılışı