Zeytinyağlı Kereviz
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 kg kereviz
1 adet mandalinanın suyu
1 adet portakalın suyu
1 adet limonun suyu
2 adet havuç
2 adet patates
1/2 su bardağı bezelye
1 çay bardağı zeytinyağı
tuz
1 adet soğan
HAZIRLANIŞI
Soğanı doğrayın ve az kavurun, daha sonra havucu da biraz kavurun. Soyulup doğranmış kereviz, bezelye, patates ve meyva sularını tencereye koyun ve 3 kesme şeker ekleyip tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yarım saat kadar pişirin.
AFİYET OLSUN !
Muazzez Nayki’ye teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Kereviz tarifi, Zeytinyağlı Kereviz nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Kereviz nasıl yapılır, Zeytinyağlı Kereviz yemek tarifi, Zeytinyağlı Kereviz yapılışı