Zeytinyağlı Kereviz

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg kereviz
1 adet mandalinanın suyu
1 adet portakalın suyu
1 adet limonun suyu
2 adet havuç
2 adet patates
1/2 su bardağı bezelye
1 çay bardağı zeytinyağı
tuz
1 adet soğan




HAZIRLANIŞI

Soğanı doğrayın ve az kavurun, daha sonra havucu da biraz kavurun. Soyulup doğranmış kereviz, bezelye, patates ve meyva sularını tencereye koyun ve 3 kesme şeker ekleyip tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yarım saat kadar pişirin.

AFİYET OLSUN !

Muazzez Nayki’ye teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Kereviz tarifi, Zeytinyağlı Kereviz nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Kereviz nasıl yapılır, Zeytinyağlı Kereviz yemek tarifi, Zeytinyağlı Kereviz yapılışı