Mantar Çorbası
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1/2 lt süt
10 adet mantar
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı margarin
tuz
dereotu
HAZIRLANIŞI
Margarini eritip 2 kaşık unu katın. Yakmadan, rengini karartmadan karıştırın, içine soğuk sütü ve ince kıyılmış mantarları, tuzu ilave edin. 10 dakika kaynatın. Pişince içine ince kıyılmış dereotunu koyun.
AFİYET OLSUN !
Özgül Atilla’ya teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Mantar Çorbası tarifi, Mantar Çorbası nasıl hazırlanır, Mantar Çorbası nasıl yapılır, Mantar Çorbası yemek tarifi, Mantar Çorbası yapılışı