Terbiyeli Karnabahar

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 adet orta boy karnabahar
300 gr kıyma
1 adet yumurta
1 adet limon
1 adet soğan
salça
tuz
sıvı yağ




HAZIRLANIŞI

Karnabaharı çiçekler halinde ayırarak hafif haşlayıp yayvan tecereye dizin. Ayrı bir yerde yağı, soğanı, salça ve kıymayı kavurun karnabaharların üzerine kaşıkla dökün. Bir su bardağı sıcak suyu ve tuzu döküp pişirin. Pişmek üzereyken limonla yumurtayı çırpıp üzerine gezdirin ve kısık ateşte 5 dakika bekletip sıcak servis yapın.

AFİYET OLSUN !

Hülya Uz'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Terbiyeli Karnabahar tarifi, Terbiyeli Karnabahar nasıl hazırlanır, Terbiyeli Karnabahar nasıl yapılır, Terbiyeli Karnabahar yemek tarifi, Terbiyeli Karnabahar yapılışı