Göçmen Pilavı
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2 ölçü pirinç
4-5 adet soğan
1/2 kilo taze fasulye
Tuz
Yağ
HAZIRLANIŞI
Soğanları küp küp doğrayın. Yağın içinde kavurun. Taze fasulyeyide küçük küçük doğrayıp haşlayın. Haşladıktan sonra soğanların üzerine dökün. En üstüne pirinç konur. Hiç karıştırmadan su ilave edin. Kısık ateşte pişmeye bırakın. Piştikten sonra tencereyi ters çevirin ve servis yapın. İsteğe göre, üzerine baharat türü ve yoğurt ilave edilebilir.
AFİYET OLSUN !
Aygün Horasan'a teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Göçmen Pilavı tarifi, Göçmen Pilavı nasıl hazırlanır, Göçmen Pilavı nasıl yapılır, Göçmen Pilavı yemek tarifi, Göçmen Pilavı yapılışı