Hamsili Pilav
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 kg hamsi
4 su bardağı pirinç
1 adet soğan
karabiber
kuşüzümü
1 çay bardağı sıvıyağ
tuz
mısır unu
HAZIRLANIŞI
Hamsileri temizleyip kılçıklarını çıkarın. Tepsinin yan tarafına içine dizin. Diğer tarafta iç pilavı hazırlayıp tepsinin içine dökün. Kalan hamsileri pilavın üzerine dizin. 2 bardak sıcak su dökerek 200 dereceli fırına sürün.
Anahtar Kelimeler: Hamsili Pilav tarifi, Hamsili Pilav nasıl hazırlanır, Hamsili Pilav nasıl yapılır, Hamsili Pilav yemek tarifi, Hamsili Pilav yapılışı