Şehriyeli Pilav

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2 bardak pirinç
bir avuç şehriye
tuz
yağ




HAZIRLANIŞI

Önce yağda şehriyeleri pembeleşinceye kadar kavurun sonra pirinci ilave edin. Tane tane olana kadar onları da karıştırın sonra 4 bardak kaynamış suyu ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekene karar bekleyin.

Anahtar Kelimeler: Şehriyeli Pilav tarifi, Şehriyeli Pilav nasıl hazırlanır, Şehriyeli Pilav nasıl yapılır, Şehriyeli Pilav yemek tarifi, Şehriyeli Pilav yapılışı