Tavuklu Pilav

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

Tavuğu haşlayıp didikleyin. Patates ve havuçları küp şeklinde doğradıktan sonra kızartın. Bezelyeyi yarım haşlayın ve tencereye önce tavuk, pirinç, havuç, pirinç, patates, pirinç, bezelye şeklinde üstüste sıralayın. Tavuk suyuyla pişirin.




HAZIRLANIŞI

1 adet tavuk göğsü
2 adet patates
1 su bardağı bezelye
2 adet havuç
2 su bardağı pirinç
3 1/2 su bardağı tavuk suyu
tuz
karabiber

Anahtar Kelimeler: Tavuklu Pilav tarifi, Tavuklu Pilav nasıl hazırlanır, Tavuklu Pilav nasıl yapılır, Tavuklu Pilav yemek tarifi, Tavuklu Pilav yapılışı