Havuçlu Pasta

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg havuç
1 paket bisküvi
yeterli miktarda ceviz içi
1 su bardağı toz şeker
3 çorba kaşığı hindistan cevizi.




HAZIRLANIŞI

Havuçlar temizlendikten sonra iri olarak rendelenir ve orta ateşte pişirilir. Piştikten sonra içine şeker ilave edilir ve suyu çekilinceye kadar pişirilir. İçine kırılmış bisküvi ve ceviz içi ilave edilir. Serin bir ortamda soğutulur ve küçük parçalara bölünerek toplar haline getirilir. Üzerine hindistan cevizi koyularak buzdolabında 2 saat bekletildikten sonra servis yapılır.

Afiyet olsun.

Zuhal Çavdar'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Havuçlu Pasta tarifi, Havuçlu Pasta nasıl hazırlanır, Havuçlu Pasta nasıl yapılır, Havuçlu Pasta yemek tarifi, Havuçlu Pasta yapılışı