Ispanaklı Garnitür

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Avusturya Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

400 gr ıspanak
2 adet patates
2 adet havunç
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı soya sosu
arzuya göre baharat




HAZIRLANIŞI

Patatesleri ve havuçları parmak büyüklüğün de uzun uzun kesin. Ispanakları sadece ortadan ikiye bölün.Tavaya yağı koyun,ısındıktan sonra havucu atıp bir iki dakika kavurun. Daha sonra patatesleri atıp beş, altı dakika kavurun ve ıspanağı, soya sosunu, baharatları ekleyip kavurmaya devam edin, beş dakika sonra yemek hazırdır.

Afiyet Olsun !

Gülsemin Özdoğan'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Ispanaklı Garnitür tarifi, Ispanaklı Garnitür nasıl hazırlanır, Ispanaklı Garnitür nasıl yapılır, Ispanaklı Garnitür yemek tarifi, Ispanaklı Garnitür yapılışı