Çömlek Kebabı
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 kg koyun eti
250 gr yeşil biber
1 baş sarımsak
1 kg domates
kararınca tuz
HAZIRLANIŞI
Yüksek ateşte eti kavurun ve sonra biberi ve sarımsağı ilave edin. 5 dakika kadar bekledikten sonra diğer malzemeleri ilave edin. Etler pişene kadar ağzını kapatın. Pişme süresi ortalama 45 dakikadır.
Afiyet Olsun !
İbrahim Duran'a teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Çömlek Kebabı tarifi, Çömlek Kebabı nasıl hazırlanır, Çömlek Kebabı nasıl yapılır, Çömlek Kebabı yemek tarifi, Çömlek Kebabı yapılışı