Çömlek Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg koyun eti
250 gr yeşil biber
1 baş sarımsak
1 kg domates
kararınca tuz




HAZIRLANIŞI

Yüksek ateşte eti kavurun ve sonra biberi ve sarımsağı ilave edin. 5 dakika kadar bekledikten sonra diğer malzemeleri ilave edin. Etler pişene kadar ağzını kapatın. Pişme süresi ortalama 45 dakikadır.

Afiyet Olsun !

İbrahim Duran'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Çömlek Kebabı tarifi, Çömlek Kebabı nasıl hazırlanır, Çömlek Kebabı nasıl yapılır, Çömlek Kebabı yemek tarifi, Çömlek Kebabı yapılışı